prosli broj - arhiva - sledeci broj


STRIP VESTI #5a
03.02.1999.

Sasa Rakezic me zamolio da putem vanrednih vesti najavim izlozbu stripa u Pancevu, koja je u STRIP VESTI-ma doduse bila najavljena, i to u dva teksta, ali s razlicitim datumima. Stoga, da bi izbegli zbrku i pomogli izlozbi objavljivanjem tacnog datuma, prosledjujem Vam kratku ISPRAVKU Sase Rakezica.

zmcomics


IZLOZBA STRIPA U PANCEVU
Julie Doucet i Stripburger
5. februara 1999.

U proslom izdanju strip vesti Igor Prassel je greskom napisao da bi izlozba Julie Doucet i Stripburgera u Pancevu trebalo da bude odrzana u Modernoj galeriji, 7. februara. U mom tekstu koji je ispod toga sledio, je drugaciji datum... Da ne bi bilo zabune, evo ponovo (samo ukratko) glavnih informacija:

Otvaranje izlozbe je u petak 5. februara, u 19h, i to u Galeriji savremene umetnosti u Pancevu. Autobus koji besplatno prevozi posetioce iz Beograda krece u 18h, ispred poslovnice JAT-a u blizini Crkve Svetog Marka....

Na izlozbi ce se prodavati "Dirty Plotte" a mozda i pokoji broj "Drawn & Quarterly" strip antologije, kao i "Stripburger", naravno... Pored originalnih tabli, bice moguce pogledati i dokumentarac "Hooked on Comix" (u kojem se pojavljuje i Julie Doucet), sa monitora u Galeriji.

Sasa Rakezic


GALERIJA SAVREMENE UMETNOSTI U PANCEVU
OTVARANJE U 19.00 casova

Bio bi zahvalan da prisutni jave kako je bilo, da o tome informisemo i korisnike STRIP VESTI.