STRIP VESTI

Broj:
101a
22.01.2001.
Godina III

prošli broj - arhiva - sledeći broj


Uz prvi vanredni broj, u novom ruhu, izvinjenje svim čitaocima što je prošli broj malo nespretno poslat pa ste dobili dve verzije broja, u txt i html formatu što je više nego dupliralo veličinu fajla. Trudiću se da ubuduće ne bude takvih propusta...

Takođe bi bilo bolje da je ovaj broj sinoć poslati ali infrastrukturni problemi mi to nisu dozvolili.

Zlatko Milenković

 

1.

DVE HITNE VESTI

Nikola Vitković

 

U ponedeljak, 22. januara u 15:00 u amfiteatru Fakulteta primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu (dole, preko puta Patrijaršije u bivšoj Ulici sedmog jula) gospodin Mirko Ilić će držati predavanje. Gospodin je, kao što se sećate, bio jedan od naj zapaženijih članova kultne strip grupe osamdesetih NOVI KVADRAT. Feel free to come.

* * *

U utorak, 23. januara, u 11:00 (pre podne) u Muzeju jugoslovenske kinoteke biće održana promocija drugog broja ilustrovanog humorističkog časopisa BAGER. O BAGERU će pred novinarima, čitaocima i prijateljima govoriti u najmanju ruku njegova redakcija, a možda bude i gostiju - iznenađenja...? hi hi hi! Dodite da nas čujete, gledate i slikate, a možda i maznete poneki primerak ovog drugog broja (koji je inače duplo bolji od prvog) za džabe!

 

...
Ako znate nekog ko bi bio raspoložen da svakog petka dobije email sa STRIP VESTIMA, pošaljite mi njegovu email adresu ili mu predložite da nam se on sam javi i tako upiše na mailing listu.

Zlatko Milenković

zmcomics@neobee.net
http://members.tripod.com/~ZM97 http://www.unovomsadu.com/strip/zmcomics

Zlatko Milenković, Petra Drapšina 16, 21000 Novi Sad

STRIP VESTI SU BESPLATNE
Ako ne želite da ubuduće dobijate STRIP VESTI, jednostavno odgovorite na ovaj email i u naslovu (subject) napišite ODJAVA.