prosli broj - arhiva - sledeci broj


STRIP VESTI #35a
04.09.1999.


Redovne SVesti izlaze cetvrtkom jer se vecina desavanja odigrava vikendom pa tako mogu citaoci na vreme da saznaju za njih, a tako postizemo i da SVesti redje imaju vanredne brojeve. Ali, uvek postoji neko "ali", promocije su ko za inat pocele da se organizuju cetvrtkom tako da cete biti prisiljeni da trpite vanredne brojeve.

Napokon Strip Vesti najavljuju nesto vezano i za STRIPER koji su mnogi vec procitali, nije to jedina informacija koja kasni. Izasla je i knjizica pod nazivom "Kuhinja", knjizica koja i pored ogromnog zalaganja ljudi iz poste ni nakon tri nedelje nije uspela da prevali put od Panceva do Novog Sada (zivela ptt).

No jedno je izvesno! Marketprint nas je prijatno iznenadio izdavsi novi broj (937) STRIPOTEKE, i ovog puta po informacije idem peske, tako da ce se o tome cuti na vreme:)

A sada polako se pripremajte, pa na put, na promociju prvog broja nove serije STRIPER-a.

Zlatko Milenkovic


1. STRIPER BROJ JEDAN

STRIPERNOVASERIJABROJEDAN
-----------------------------------
Pogon Doma Omladine Beograd,
cetvrtak 7. oktobar
20.00 casova
-----------------------------------

Promocija novog, prvog broja nove serije strip casopisa Striper. Pored vec tradicionalne berze, razmene i robne razmene fanzina, stripova, kataloga, albuma... po povlascenim proizvodnim cenama, publika ce moci da vidi preview stripova iz buducnosti, ovoga puta na velikom platnu, a u produkciji i izvedbi kompjuterske demo grupe Corrosion iz Beograda http://www.crsn.com koji ce se takodje pobrinuti za muzicki deo prezentacije odnosno Heavy aural expiriance set (breakbeat, jungle, drumnbass).

Ocekuje se i dolazak gostiju iz udaljenih mesta sto ce ujedno biti i iznenedjenje veceri.

Sinisa Rogic

-CyberRex
http://www.cyberrex.org
-Free B92
http://www.freeb92.net


Bio bi zahvalan da prisutni jave kako je bilo, da o tome informisemo i korisnike STRIP VESTI.
STRIP VESTI SU BESPLATNE

Ako ne zelite da ubuduce dobijate STRIP VESTI, jednostavno odgovorite na ovaj email i u naslovu (subject) napisite ODJAVA.